Velkommen til HJEMME HOS

Bolig & Tæppegården

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Inspiration og stort udvalg i Bramming

HJEMME HOS Bolig og Tæppegården er vi hele tiden på forkant med tidens trends, og samtidig har vi noget for enhver smag i butikken. Som en del af HJEMME HOS har vi et godt udvalg fra flere forskellige møbelfabrikker – heraf flere danske. Så vi har indrettet masser af inspiration til, hvordan du kan indrette hjemme hos dig. Kom og vælg mellem flere forskellige møbler og stilretninger og find præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig. 

Alt til et moderne hjem

HJEMME HOS Bolig og Tæppegården er en velassorteret boligforretning med alt, hvad der hører til et moderne hjem. Vi startede i 1991 på gården på den modsatte side af Vardevej. Dengang var det kun tæpper, men da en møbelforretning længere inde ad Vardevej/Storegade lukkede, greb vi muligheden og blev Brammings primære møbelforretning.

Stort tæppe- og møbelhus

I 2004 fik vi mulighed for at bygge et stort, nyt tæppe- og møbelhus på den modsatte side af Vardevej. Vi fik de perfekte rammer om et moderne møbelhus på Vardevej 13A, så her har vi været siden og serviceret kunder fra Bramming og blandt andet Varde, Agerbæk, Esbjerg, Tjæreborg, Ribe og Holsted.

Stor erfaring med møbler og tæpper

Kom og bliv inspireret – du møder sikkert Michael og Marianne Jakobsen, der har haft HJEMME HOS Bolig & Tæppegården, siden vi åbnede. Det kan også være, du møder Per Kromand Nielsen, han har også masser af erfaring med rådgivning om møbler og tæpper – han har været her i mere end 20 år.

HJEMME HOS Bolig & Tæppegården leverer og monterer dine nye møbler uden beregning hjemme hos dig. Og vi tager også de gamle møbler med retur, hvis du ønsker det.

 

Bolig & Tæppegården
Vardevej 13 A
6740 Bramming

Tlf: +45 75 17 45 47

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord... 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image